Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Blesková koprovka:
1 kel. zakys. smetany
| 1 kelímek kefíru
| 250 ml vody
| 2 lžíce hl. mouky
| svazeček kopru
| sůl
| cukr
Postup přípravy receptu Blesková koprovka:
Kopr omyjeme, oklepeme a jemně usekáme. Vložíme jej do vroucí vody a asi 2 minuty povaříme.
Kefír smícháme se smetanou a rozšleháme v něm hladkou mouku. Vše vlijeme do vody s koprem a mouku rozvaříme.
Podle chuti osladíme a osolíme, kyselit již není potřeba.
Bleskovou koprovku můžeme podávat s knedlíky, bramborem, zbytky hovězího masa. Do hotové omáčky rozpůlíme vejce uvařená natvrdo.
Fotky receptu Blesková koprovka:
Fotky vložil: bellinka,jessynka,Natural,MichelePrg,Marci7,beruschka6,VendaD