Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové a la španělské ptáčky

fotka Bleskové a la španělské ptáčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bleskové a la španělské ptáčky:

0,5 kg vepřová plec  | 3 ks kyselá okurka  | 2 ks vejce natvrdo  | 5-10dkg slanina  | 20 dkg točený salám nebo nějaký měkký salám (gothaj, junior)  | dle chuti plnotučná hořčice  | dle potřeby cibule, sůl, pepř a hl. mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu Bleskové a la španělské ptáčky:

Nakrájíme maso na plátky nebo větší kousky, tak jak to půjde; trochu naklepeme, posolíme, opepříme a z obou stran potřeme bohatě plnotučnou hořčicí. Na oleji zpěníme cibulku a slaninu pokrájenou na malé kousky, pak přidáme maso, necháme z obou stran na cibulce chvilku opéct, pak přilejeme horkou vodu a do ní vložíme cca 2 lžíce plnotučné hořčice (dle chuti, hořčice vytvoří výbornou chuť omáčky), kyselou okurku, vejce natvrdo i salám (vše pokrájené na kousky). Kdo má rád, může přidat jeden hovězí bujon. Necháme vařit, dokud není maso měkké. Poté jen zahustíme hl. moukou rozmíchanou ve vodě - hustota omáčky je na vás ... Výborné s rýží i brambory.


Fotky receptu Bleskové a la španělské ptáčky:

Bleskové a la španělské ptáčky
Fotky vložil: lucicap 
Hodnocení receptu Bleskové a la španělské ptáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !