Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.09. 2025
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové řecké špagety

fotka Bleskové řecké špagety
Vložil:
Porcí:0
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bleskové řecké špagety:

500 g uvařených těstovin /teplé/  | 4 lžíce oliv. oleje  | 4 str. česneku  | 4 šalotky zelené  | 1 hrnek cherry rajčat  | hrst špenátu čerstvého  | 1 hrnek sýru Feta  | 1 lžíce oregana  | 4 lžíce másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Bleskové řecké špagety:

Vložíme špagety do mísy, ve které se bude pokrm podávat. Udržujeme je v teple.

Rozehřejeme olej na pánvi a rychle osmažíme česnek, přidáme zelené šalotky a také je osmažíme a potom přidáme rajčata. Nakonec přidáme špenát a ihned jakmile je uvadlý (trvá to pouze několik vteřin) vše navršíme na těstoviny.

Posypeme sýrem, dobromyslí, solí a pepřem, zlehka promíchat jako salát.

Na pánvičce rozpustíme máslo do hněda (nepřipálit, jenom nechat zhnědnout) a máslem polijeme pokrm v míse.


Fotky receptu Bleskové řecké špagety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskové řecké špagety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !