Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bobšata

fotka Bobšata
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bobšata:

400 g hladké mouky  | 20 g droždí  |  mléko podle potřeby  |  sůl  |  mouka na vál i plech

Postup přípravy receptu Bobšata:

Do mouky rozdrobíme droždí, osolíme špetkou soli a vlažným mlékem zaděláme nepříliš tuhé těsto. Necháme vykynout, potom rozdělíme na stejné díly, rozválíme do tvaru dlouhých válečků nebo pruhů, přendáme na pomoučněný plech a necháme ještě chvíli kynout. Potom v předehřáté troubě upečeme. Upečené potřeme horkou vodou, rozkrájíme a klademe do kocvárky.


Fotky receptu Bobšata:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bobšata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles