Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Boeuf Stroganov

fotka Boeuf Stroganov
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Boeuf Stroganov :

1,5 kilogramu svíčkové  | 100 gramů másla  | 2 lžíce mouky  | 200 gramů cibule,  | 500 gramů žampionů,  |  250 ml smetany (tučnější je lepší  | 1 lžíce rajského protlaku  |  sůl,  |  pepř

Postup přípravy receptu Boeuf Stroganov :

Žampiony očistíme, oddělíme kloboučky od nožiček. Z nožiček a případně koření do polévky uvaříme vývar. Ze svíčkové odstraníme blány a nakrájíme ji nejdříve na plátky široké 1 centimetr, které pak rozřízneme na nudličky široké 1 centimetr. Vložíme je na rozehřáté máslo a míchajíce smažíme. Když se osmahnou, přidáme k nim nakrájené na plátky klobouky žampionů a nakrájenou cibuli, chvíli osmažíme, přikryjeme a dusíme na malém plameni do měkka. Maso poprášíme moukou a vlijeme sceděný vývar a smetanu, přidáme rajský protlak, dochutíme solí a čerstvě umletým pepřem a dusíme ještě 10-15 minut. Podáváme v mističkách s čerstvou bagetkou a suchým červeným vínem. Místo mističek můžeme použít i vydlabané kaiserky.


Fotky receptu Boeuf Stroganov :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boeuf Stroganov
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !