Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bohemka

fotka Bohemka
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bohemka:

12 bílků  | 40 dkg cukru  | 20 dkg mletých ořechů  | 8 dkg kakaa  | 2,5 dl smetany na šlehání (31%)  | 35 dkg cukru krystal  | 10 dkg kakaa  | 140 g másla  | 5 dkg čokolády  | 5 dkg ztuženého cukru

Postup přípravy receptu Bohemka:

12 bílků vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu. Přidáme mleté ořechy a kakao. Opatrně zamícháme. Vyšlehanou část rozdělíme na tři částí a na vymaštěném a vysypaném plechu upečeme tři pláty.
Pařížský krém:
Do smetany přidáme cukr s kakaem a necháme sevřít. Necháme dokonale vychladnout.
Máslo vymícháme do pěny a po trochách přimícháváme uvařeny krém. Vyšleháme.
Ve vodní lázní rozpustíme ztužený tuk s čokoládou na vaření.
Upečené pláty naplníme krémem. Povrch polijeme čokoládou. Po zatuhnutí čokolády uděláme cákance z bílé čokolády, nebo necháme jen s polevou.


Fotky receptu Bohemka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bohemka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !