Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boloňský rýžový hrnec

fotka Boloňský rýžový hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Boloňský rýžový hrnec :

250 g rýže  | 1 l vývaru  | 1 kelímek rajčatového protlaku  | 2 lžíce oleje  | 1 balení ster. hrášku  | 300 g mletého hovězího  | 4 ks cibule  |  sůl, pepř, bazalka, sýr na posypání

Postup přípravy receptu Boloňský rýžový hrnec :

V tlakovém hrnci na oleji opečeme osolené mleté maso, přidáme k němu na kolečka nakrájenou cibuli, propranou rýži, koření a protlak, zalejeme Knorr zeleninovým vývarem (může být z kostky) uzavřeme a dusíme od zapískání 10 minut. Pak vypneme, povolíme poklici a až sama spadne (mám starý papiňák) vmíchám hrášek. Když moc spěcháme - dáváme hrášek hned spolu s rýží, zalejeme čistou vodou a zeleninovou kostku rozdrobíme na velmi jemno.



Prakticky po vložení všech ingrediencí do papiňáku za 17 minut dáváme na stůl.


Fotky receptu Boloňský rýžový hrnec :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boloňský rýžový hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !