Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.10. 2025
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boršč z čerstvého zelí

fotka Boršč z čerstvého zelí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Boršč z čerstvého zelí:

120 g čerstvého zelí  | 15 ml oleje  | 10 g mrkve  | 10 g celeru  | 10 g cibule  | 20 g rajčat  | 3 g mouky  | 1 vejce  | 30 ml kyselého mléka nebo smetany

Postup přípravy receptu Boršč z čerstvého zelí:

Do studeného tuku dáme 3 polévkové lžíce vody, špetku soli, nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer a podusíme. Přidáme rajčata, podusíme, později přisypeme mouku, rozmícháme a rozředíme horkou vodou 200 ml/1 porce. Uvedeme do varu, přidáme zelí a vaříme 20 minut. Pak v polévce rozšleháme mouku a kyselé mléko (smetanu). Dochutíme černým pepřem.


Fotky receptu Boršč z čerstvého zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boršč z čerstvého zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky