Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boršč z flamenca

fotka Boršč z flamenca
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Boršč z flamenca:

400 g hovězího masa  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 2 řepy  | 2 brambory  | 2 lžíce rajského protlaku  |  bobkový list, hřebíček, tymián  | 1 lžíce cukru  |  sůl  | 1 1/2 l vody  |  citrónová šťáva  |  kysaná smetana

Postup přípravy receptu Boršč z flamenca:

Hovězí maso, cibuli, rajský protlak a koření vložte do hrnce s vodou a nechte vařit asi hodinu, dokud maso nezměkne. Řepu, brambory i mrkev očistěte. Řepu nakrájejte na velmi tenké plátky, šťávu zachyťte, brambory nakrájejte na kostičky a mrkev na kolečka. Vše přidejte do polévky a vařte dalších 40 minut. Pak polévku sceďte. Zeleninu nechte okapat. Dochuťte solí, cukrem a citrónovou šťávou. Zeleninu vraťte zpátky. Při servírování ozdobte kopečkem kysané smetany.


Fotky receptu Boršč z flamenca:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boršč z flamenca
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles