Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Boršč z flamenca:
400 g hovězího masa
| 1 cibule
| 1 mrkev
| 2 řepy
| 2 brambory
| 2 lžíce rajského protlaku
| bobkový list, hřebíček, tymián
| 1 lžíce cukru
| sůl
| 1 1/2 l vody
| citrónová šťáva
| kysaná smetana
Postup přípravy receptu Boršč z flamenca:
Hovězí maso, cibuli, rajský protlak a koření vložte do hrnce s vodou a nechte vařit asi hodinu, dokud maso nezměkne. Řepu, brambory i mrkev očistěte. Řepu nakrájejte na velmi tenké plátky, šťávu zachyťte, brambory nakrájejte na kostičky a mrkev na kolečka. Vše přidejte do polévky a vařte dalších 40 minut. Pak polévku sceďte. Zeleninu nechte okapat. Dochuťte solí, cukrem a citrónovou šťávou. Zeleninu vraťte zpátky. Při servírování ozdobte kopečkem kysané smetany.
Fotky receptu Boršč z flamenca:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!