Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Borůvkové koláče

fotka Borůvkové koláče
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Borůvkové koláče:

1/2 kg hladké mouky  | 30 dkg tuku  | 2 vejce  |  kvásek :  | trochu vlažného mléka  | 1/2-3/4 droždí  |  cukr  |  sůl  |  borůvky  |  pol. mouku  |  máslo  |  cukr na žmolenku

Postup přípravy receptu Borůvkové koláče:

Do mouky přidám změklý tuk, vejce a vykynutý kvásek. Vypracuji a popráším hladkou moukou. Pod utěrkou necháme dle potřeby vykynout. Těsto si rozdělím na tolik částí, kolik budu péct koláčů /dle uvážení/. Na pekáč vložím pečící papír, vymačkám placku do požadované velikosti, pokladu jej borůvkami /švestky, tvaroh, mák, ořechy/, pocukruji, posypu žmolenkou. Okraje potřu vyšlehaným žloutkem. Peču pomalu v předehřáté troubě.


Fotky receptu Borůvkové koláče:

Borůvkové koláče
Borůvkové koláče
Borůvkové koláče
Borůvkové koláče
Borůvkové koláče
Fotky vložil: kacice,meluzína,Natural 
Hodnocení receptu Borůvkové koláče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !