Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bosáky s uzeným masem

fotka Bosáky s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Bosáky s uzeným masem :

1 kg brambor  | 450 g polohrubé mouky  | 2 vejce  | 300 g vařeného uzeného masa  | 500 g sladkokyselého zelí  | 1 cibule  | špetka soli  |  sádlo dle potřeby

Postup přípravy receptu Bosáky s uzeným masem :

Oloupané syrové brambory jemně nastrouháme, scedíme z nich vodu a přidáme mouku, sůl, vejce promícháme a necháme odpočinout. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme na kostky nakrájené uzené maso a zelí. Při nízké teplotě prohřejeme a občas promícháme. Do vařící osolené vody vykrojíme z těsta lžící nok, který uvaříme na zkoušku, zda se nerozvaří. Pokud je však v pořádku pokračujeme ve vaření knedlíků. Pokud se nok rozvařil, přidáme do těsta ještě trochu hladké mouky a opět vyzkoušíme. Během vaření noky občas zamícháme. Uvařené knedlíky vybereme cedníkem, překrojíme a přendáme do směsi masa se zelím. Dle potřeby můžeme ještě přidat sádlo, aby se knedlíky nespojovaly.


Fotky receptu Bosáky s uzeným masem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bosáky s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !