Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bostonský roštěnec

fotka Bostonský roštěnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bostonský roštěnec:

600 g hov.roštěnce vcelku  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | trochu soli a pepře  | 5 lžic oleje  | 1 lžíce másla  | 2 lžičky sekané petrželky

Postup přípravy receptu Bostonský roštěnec:

Maso na povrchu nožem křížem nařízneme asi 1/2 cm do hloubky, potřeme rozemletou cibulí a česnekem rozmíchanými v troše oleje se solí a pepřem. Takto potřené maso opečeme zprudka na oleji po všech stranách. Potom mírně podlijeme a pečeme pozvolna doměkka. Hotové podáváme nakrájené na plátky, potřené máslem a sypané sekanou petrželkou. Lze podávat i studené. Vhodnou přílohou je chléb.


Fotky receptu Bostonský roštěnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bostonský roštěnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !