Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborová buchta s uzeným masem

fotka Bramborová buchta s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborová buchta s uzeným masem:

370 ml mléka  | 2 středně velké syrové brambory  | 2 dkg droždí  |  vejce  | 20 dkg uzené krkovičky  | 2 lžičky majoránky  | 1/4 lžičky cukru  | 1 a 1/2 lžičky cukru  | 1 a 1/2 lžičky soli  | 25 dkg polohrubé mouky  | 1/4 lžičky pepře  |  pažitka  |  sádlo na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Bramborová buchta s uzeným masem:

Do trošky odebraného vlažného mléka přimícháme cukr, rozdrobíme droždí a necháme vzejít. Do mísy nalijeme mléko, nastrouháme na jemno syrové brambory, rozsekané maso a ostatní suroviny i s kváskem a zamícháme. Mělo by nám vzniknout těsto jako na lívance. Jestliže měly brambory víc vody, přidáme ještě trochu mouky. Těsto přikryjeme a necháme na teple kynout. Vykynuté těsto nalijeme do sádlem vymazaného pekáčku a dáme péct na 160 – 170 st. do předehřáté trouby. Zhruba po dvaceti minutách zvýšíme teplotu na 180 st a dopečeme.


Fotky receptu Bramborová buchta s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová buchta s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !