Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.05. 2025
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou

fotka Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou:

1 kg brambory  | 330 ml mléko  | 2 ks žloutky  | 2 ks celá vejce  | 100 - 150 g šunka  | 100 g máslo  |  petrželka  |  tuk na vymazání  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou:

Celá příprava trvá cca 60 minut, je to velmi dobré a snadné jídlo.

Uvařené brambory se rozmíchají s mlékem a máslem na hladkou kaši, přidáme žloutky a celá vejce a nasekanou šunku. Promícháme, dáme do zapékací misky, kterou jsme předem vymazali nějakým tukem, nahoru máslo, petrželku a zapečeme 25 min. kdo má chuť, může plátky másla nahradit například sýrem Mozzarellou - výorně se zapéká.

Já mám ráda například s kukuřicí a hráškem, sterilovaným zelím nebo křehkým salátem, může se podávat i s dušenou zeleninou, v podstatě se vším, co máme rádi.


Fotky receptu Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová kaše zapečená s vejci a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !