Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová polévka s klobásou

fotka Bramborová polévka s klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborová polévka s klobásou :

500 g brambor  | 1 ks pórek  | 2 ks petržele  | 2 ks mrkve  | 1/2 ks celeru  | 2 ks cibule  | 100 g slaniny  | 2 ks klobásy  | 1 lžíce másla  | 1,5 l masového vývaru  | 1 ks bobkový list  |  po 1/4 lžičky kmínu a majoránky  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce 1 lžíce pokrájené pažitky

Postup přípravy receptu Bramborová polévka s klobásou :

Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a roz­krájíme. Cibuli nakrájíme. Slaninu pokrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.
Rozehřejeme maso, opečeme na něm slaninu a cibuli a vyjmeme. Ve vypečeném tuku osmahneme brambory a zeleninu. Zalijeme vývarem, přidáme bobkový list, kmín a majorán­ku. Přiklopené vaříme 20 min.
Vyjmeme asi 100 g zeleniny, zbytek i s vývarem rozmixujeme. Do polévky znovu vložíme zeleninu, osolíme a ope­příme. V polévce ohřejeme klobásu. Na ta­lířích posypeme cibulí, slaninou a pažitkou.


Fotky receptu Bramborová polévka s klobásou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová polévka s klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !