Použité suroviny receptu Bramborová polévka v bochníku:
1 polévka přidej brambor - bramborová
| 200g brambor
| cibule
| 2 malé bochníky chleba
| 100g plátkového sýru
| 1 l vody
Postup přípravy receptu Bramborová polévka v bochníku:
Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na tuku. Přidáme nakrájené brambory, zalijeme vodou, přidáme obsah sáčku MAGGI Polévky Přidej brambor Bramborová a promícháme.
Polévku přivedeme do varu a pozvolna vaříme až jsou brambory měkké (asi 12 minut).
Housku (nebo bochník chleba) seřízneme a vnitřek vydlabeme lžící. Do vzniklé díry rozložíme sýr tak aby pokryl celé dno i boky. Takto připravené housky nebo chleba dáme do rozehřáté trouby (asi 250°C) na 2 - 3 minuty zapéct.
Zapečené housky naplníme uvařenou polévkou a ihned podáváme.
Vydlabané vnitřky housek nebo chleba můžeme použít na strouhanku nebo na krutóny.
Fotky receptu Bramborová polévka v bochníku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!