Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborové placky plněné krůtím masem

fotka Bramborové placky plněné krůtím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborové placky plněné krůtím masem:

500 g brambor  |  sůl  | 200 g krůtích prsou  |  olej  | 2 vejce  | 100 g celozrnné pšeničné mouky  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Bramborové placky plněné krůtím masem:

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a najemno nastrouháme do mísy. Přidáme sůl, vajíčka, celozrnnou mouku a dobře propracujeme. Přidáme tolik krupice, abychom dostali vláčné těsto, které lze vyválet. Vyválíme ho na tenkou placku a vykrojíme z ní větší kolečka. Doprostřed dáme masovou náplň a okraje důkladně přitiskneme. Naplněné placky obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme obložené čerstvou zeleninou.

příprava náplně:
Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli a na malé kousky nakrájené krůtí maso. Podlijeme asi 3 lžícemi vody, osolíme a dusíme doměkka. Náplň necháme zcela vychladnout.


Fotky receptu Bramborové placky plněné krůtím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové placky plněné krůtím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !