Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové šišky s uzenkou a zelím

fotka Bramborové šišky s uzenkou a zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborové šišky s uzenkou a zelím:

1 sáček instantního bramborového těsta  | 400 g kysaného bílého zelí  | 2 paprikové uzenky  | 1 vejce  | 1 cibule  | 1 lžíce oleje  |  hrubá mouka na vál  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborové šišky s uzenkou a zelím:

Oloupanou cibuli nadrobno nasekáme a zpěníme na rozehřátém oleji dosklovata. Přidáme nakrájené zelí, osolíme, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme asi 20 minut.
Do mísy vysypeme bramborovou směs, přidáme vejce a o 0,5 dl vody méně, než je uvedeno v návodu. Připravíme tuhé těsto, které na válu rozválíme na 2 obdélníky. Na každý položíme uzenku a zabalíme do těsta (dobře přimáčkneme k uzence), vytvarujeme šišky a vložíme je do vařicí osolené vody. Bramborové šišky s uzenkou vaříme asi 20 minut. Uvařené pak nakrájíme na silnější plátky a podáváme s prohřátým zelím.


Fotky receptu Bramborové šišky s uzenkou a zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové šišky s uzenkou a zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !