Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový guláš á la Segedín

fotka Bramborový guláš á la Segedín
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Bramborový guláš á la Segedín:

½ kg brambor  | 2-3 cibule  | 10 dkg anglické slaniny  | 3 různobarevné papriky  | 3 rajčata  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce sladké papriky  |  ½ lžičky kmínu  |  pepř, sůl  | 30 dkg kysaného zelí  | 1 litr masového vývaru  | 4 paprikové klobásy  | 15 dkg zakysané smetany  |  pažitka

Postup přípravy receptu Bramborový guláš á la Segedín:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, slaninu na kostičky, papriky na nudličky, rajčata na kostky. Cibuli a slaninu osmahneme na oleji, poprášíme paprikou, zpěníme, přidáme brambory, zeleninu a zelí, zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř a kmín a dusíme přikryté 35 minut. Po 25 minutách přidáme celé klobásy. Před podáváním je vyjmeme, nakrájíme na kolečka a vrátíme zpět. Na talíři přidáme smetanu a ozdobíme pažitkou.



Fotky receptu Bramborový guláš á la Segedín:

Bramborový guláš á la Segedín
Bramborový guláš á la Segedín
Bramborový guláš á la Segedín
Bramborový guláš á la Segedín
Fotky vložil: Torta,uznevim 
Hodnocení receptu Bramborový guláš á la Segedín
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !