| Vložil: | Nanina |
| Porcí: | 8 |
| Doba přípravy: | 30 min |
| Hodnocení: |
        
|
| Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborový guláš na pivu:
250 g vepřové plece
| 750 g brambor
| 200 g fazolových lusků
| 50 g anglické slaniny
| 350 ml světlého piva
| 2 cibule
| 2 stroužky česneku
| rostlinný olej
| sůl, pepř
| mletá paprika
| petrželka
| majoránka
Postup přípravy receptu Bramborový guláš na pivu:
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut. Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.
Fotky receptu Bramborový guláš na pivu:
Fotky vložil: Natural,oko,tajnostii