Postup přípravy receptu Bramborový guláš s kabanosem:
Oloupané brambory si nakrájíme na kostky, kabanos na kolečka či kostky. Oloupanou cibulku nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
Na oleji zpěníme cibulku, na ni vhodíme brambory, kmín a orestujeme. Dále přidáme kabanos či párky a opět restujeme, přidáme i prolisovaný česnek. Základ bramborového guláše zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením. Promícháme, ale ne dlouho, aby nám paprika nezhořkla. Poté zalijeme vodou, přidáme bujon a majoránku. Kdo má rád ostřejší, tak si přidá i chilli koření. Necháme chvíli vařit.
Do hrnce přidáme plechovku sterilovaných rajčat, opět chvíli vaříme a k závěru plechovku fazolí, obsah promícháme. Až jsou brambory skoro měkké, zahustíme guláš směsí voda-mouka, osolíme a opepříme. Brambory ještě dojdou, takže nevaříme až úplně doměkka, rozpadly by se.
Bramborový guláš podáváme s krajícem chleba.
Fotky receptu Bramborový guláš s kabanosem:
Fotky vložil: Natural,jessynka,filip,evr5,uznevim