Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový krém se šafránem

fotka Bramborový krém se šafránem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborový krém se šafránem:

450 g brambor  | 60 g přepuštěného másla  | 1 cibule  | 400 ml zelen. vývaru  | 100 ml sladké smetany  | 1/2 svazku zelené petrželky  |  sůl, pepř  |  špetka šafránu  |  šťáva z 1 citronu

Postup přípravy receptu Bramborový krém se šafránem:

Brambory uvaříme ve slupce, horké oloupeme a necháme trochu vychladnout, potom je nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Máslo rozehřejeme ve větším hrnci a cibuli s bramborami na něm orestujeme dozlatova. Zalijeme horkým vývarem a přivedeme k varu. Polévku osolíme, opepříme, ochutíme šafránem a vaříme 5 minut. Pak vše rozmixujeme ponorným mixerem a přidáme polovinu smetany, podle konzistence zředíme vodou nebo necháme tekutinu vyvařit, aby polévka zhoustla. Krém odstavíme a na talířích zjemníme zbývající smetanou a podle chuti přidáme citronovou šťávu a posypeme petrželkou.


Fotky receptu Bramborový krém se šafránem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový krém se šafránem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !