Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 26.07. 2025
Dnes má svátek Anna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový nákyp s mletým masem

fotka Bramborový nákyp s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s mletým masem:

700 g brambor  | 1 cibule  | 3 polévkové lžíce oleje  | 400 g mletého masa  | 1 lžíce hořčice  | 4 lžíce kečupu  | 500 g rajčat  | 150 g ementálu  |  feferonky  |  sůl  |  pepř  |  oregáno  |  paprika

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s mletým masem:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmažíme na oleji. Maso 5 minut opékáme s cibulí. Okořeníme hořčicí, kečupem, pepřem, oregánem a osolíme. Potom přidáme feferonky. Na dno formy dáme plátky brambor, rajčat bez slupky a připravenou masovou směs. Na maso nasypeme polovinu nastrouhaného ementálu. Další vrstvou budou opět brambory a rajčata. Posypeme zbytkem sýra a zapékáme asi 30 minut.


Fotky receptu Bramborový nákyp s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !