Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nášup

fotka Bramborový nášup
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bramborový nášup:

300 g točeného salámu  | 3 lžičky majoránky  | 6 ks brambor  | 3 stroužky česneku  | 2 ks vejce  | 100 g slaniny  | 4 hrstě dětské krupičky  |  pepř  | 1 ks cibule  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborový nášup:

Velké brambory uvaříme ve slupce. Uvařené je scedíme, oloupeme a necháme vychladnout. Pak je nastrouháme najemno.

Zatím si nakrájíme slaninu i točený salám. Můžeme použít i jinou uzeninu. Velkou cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rozehřejeme pánev s máslem, vsypeme slaninu a necháme ji pustit tuk. Pak přidáme cibuli s točeným salámem a společně restujeme dozlatova. Nakonec vmícháme česnek, krátce osmahneme a odstavíme. Tuk slijeme do pekáčku a směs necháme vychladnout.

Strouhané brambory smícháme se salámovou směsí a postupně přidáme ostatní ingredience. Krupici můžeme nahradit polohrubou moukou. Hmotu ochutíme solí a pepřem a necháme asi 30 minut uležet.


Fotky receptu Bramborový nášup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nášup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !