8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový sendvič

fotka Bramborový sendvič
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Bramborový sendvič:

200 g hráškových lusků  | 200 g fazolových lusků  | 4 mrkve  | 600 g brambor  | 4 lžíce hladké mouky  | 2 vejce  | 1 lžička majoránky  |  pepř, sůl  |  olej na smažení  | 1 lžíce olivového oleje  |  bylinky na ozdobení

Postup přípravy receptu Bramborový sendvič:

Zeleninu očistíme. Hrachové lusky rozpůlíme, fazolky podélně rozkrojíme a mrkve nakrájíme na větší špalíčky. Vše vložíme do vroucí osolené vody a krátce spaříme. Vodu slijeme a zeleninu propláchneme.
Brambory oloupeme a nastrouháme na tenké nudličky. Vymačkáme z nich vodu, přidáme hladkou mouku, vejce, majoránku, pepř, sůl a promícháme.
Do pánve nalijeme olej a necháme ho rozpálit. Z připraveného bramborového těsta tvarujeme tenké placičky a zprudka je po obou stranách opečeme.
Spařenou zeleninu orestujeme ve druhé pánvi na lžici olivového oleje a dochutíme solí a pepřem. Bramborové placky naplníme zeleninou a dozdobíme bylinkami.


Fotky receptu Bramborový sendvič:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový sendvič
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !