Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový sendvič

fotka Bramborový sendvič
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Bramborový sendvič:

200 g hráškových lusků  | 200 g fazolových lusků  | 4 mrkve  | 600 g brambor  | 4 lžíce hladké mouky  | 2 vejce  | 1 lžička majoránky  |  pepř, sůl  |  olej na smažení  | 1 lžíce olivového oleje  |  bylinky na ozdobení

Postup přípravy receptu Bramborový sendvič:

Zeleninu očistíme. Hrachové lusky rozpůlíme, fazolky podélně rozkrojíme a mrkve nakrájíme na větší špalíčky. Vše vložíme do vroucí osolené vody a krátce spaříme. Vodu slijeme a zeleninu propláchneme.
Brambory oloupeme a nastrouháme na tenké nudličky. Vymačkáme z nich vodu, přidáme hladkou mouku, vejce, majoránku, pepř, sůl a promícháme.
Do pánve nalijeme olej a necháme ho rozpálit. Z připraveného bramborového těsta tvarujeme tenké placičky a zprudka je po obou stranách opečeme.
Spařenou zeleninu orestujeme ve druhé pánvi na lžici olivového oleje a dochutíme solí a pepřem. Bramborové placky naplníme zeleninou a dozdobíme bylinkami.


Fotky receptu Bramborový sendvič:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový sendvič
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !