Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky)

fotka Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):

8 velkých bramor  | 1 salátová okurka  | 1/2 l láku z kyselých okurek  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 velká červená cibule

Postup přípravy receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):

Brambory oloupeme, uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlé nakrájíme na plátky. Salátovou okurku oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do kyselého láku, osolíme, opepříme a necháme odstát (čím déle, tím lépe). Podáváme jako přílohu k řízku nebo k masu nebo jako samostatný a nesmírně osvěžující salát.


Fotky receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles