Použité suroviny receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):
8 velkých bramor
| 1 salátová okurka
| 1/2 l láku z kyselých okurek
| špetka soli
| špetka pepře
| 1 velká červená cibule
Postup přípravy receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):
Brambory oloupeme, uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlé nakrájíme na plátky. Salátovou okurku oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do kyselého láku, osolíme, opepříme a necháme odstát (čím déle, tím lépe). Podáváme jako přílohu k řízku nebo k masu nebo jako samostatný a nesmírně osvěžující salát.
Fotky receptu Brambory po vídeňsku (v kyselém láku z okurky):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!