Použité suroviny receptu Brambory s česnekem a petrželí:
1 kg čerstvě uvařených brambor ve slupce
| 5 lžic oleje
| 1 ks velká cibule
| 1 lžíce nasekané petrželové natě
| 1 ks větší stroužek česneku
| dle potřeby sůl, pepř
| 5 dkg strouhaného čedaru
Postup přípravy receptu Brambory s česnekem a petrželí:
Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, nasekaný česnek a před odstavením z ohně přidáme přidáme lehce zpěnit petrželovou nať. Teplé oloupané brambory nakrájíme na kolečka a přidáme k tomuto základu. Promícháme a opékáme. Hotové posypeme sýrem. Podáváme k dušenému nebo smaženému masu se saláty.
Fotky receptu Brambory s česnekem a petrželí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!