300 g hovězího masa
| 300 g vykoštěného kuřecího masa
| 2 lžíce oleje
| 1 ks cibule
| 1 ks petržel
| 3 stroužky česneku
| 3 ks rajčata
| 1 a 1/4 l vody
| sůl
| 5 lžic sterilovaného hrášku
Postup přípravy receptu Brazilská polévka:
Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem a po všech stranách osmahneme. Potom k masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, očištěnou a na kostky nakrájenou petržel a prolisovaný česnek. Směs masa a zeleniny mícháme, až cibule začne růžovět. Potom přidáme omytá a na dílky nakrájená rajčata a chvíli je ve směsi podusíme. Polévku zalijeme vodou a osolíme. Vaříme, až maso změkne. Potom maso vyjmeme, vývar na něj přecedíme, doplníme hráškem a povaříme. Polévku podle chuti dochutíme a podáváme.
Fotky receptu Brazilská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!