Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskve v octě

fotka Broskve v octě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Broskve v octě:

dle potřeby zralé broskve  |  hřebíček  |  na 1 litr octa 500 g cukru  |  kousek skořice

Postup přípravy receptu Broskve v octě:

Broskve omyjte a nechte okapat, místo stopky do každé vtlačte po 1 hřebíčku a narovnejte do sklenic. Svařte ocet s cukrem, vařící nalijte na ovoce a na týden postavte do chladu. Poté nálev slijte, převařte a znovu nalijte na ovoce. Nechte vychladnout a druhý den uzavřete. Vysychá-li ocet ve sklenici, znamená to, že dovnitř vniká vzduch a proto broskve brzy snězte. Podávají se k pečenému masu.


Fotky receptu Broskve v octě:

Broskve v octě
Broskve v octě
Fotky vložil: epospa 
Hodnocení receptu Broskve v octě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !