na korpus:
| 3 vejce
| 90 g cukru krupice
| 120 g hladké mouky
| na náplň:
| 500 ml šlehačky
| 250 g tvarohu
| 150 g cukru
| 20 g plátkové želatiny
| 1 broskvový kompot
| 1 dortové želé
Postup přípravy receptu Broskvová kostka:
Připravte si náplň: Smíchejte broskvovou šťávu, tvaroh a cukr s želatinou. Vše smíchejte a lehce vmíchejte ušlehanou šlehačku. Korpus dejte na dno formy a nalijte na něj půlku tvarohové hmoty. Nakrájené a okapané broskve rozložte na hmotu a zalijte zbytkem tvarohu. Po ztuhnutí zalijte dortovým želé připraveným podle návodu. Nakonec krájejte na kostky a ozdobte šlehačkou.
Fotky receptu Broskvová kostka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!