Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskvové čatní

fotka Broskvové čatní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Broskvové čatní:

400 g nezralých broskví  | 100 g hrozinek  | 200 g práškového cukru  | 2 lžičky chilli nebo pálivé papriky  | 1 dl octa  | 1 lžička mletého zázvoru  |  sůl

Postup přípravy receptu Broskvové čatní:

Oloupeme a vypeckujeme broskve a nakrájíme je na čtvrtky. Cukr svaříme v octu, přidáme broskve a všechny ostatní přísady a necháme bublat. Když směs zhoustne téměr na pastu, necháme vychladnou a plníme do sklenic.


Fotky receptu Broskvové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !