Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskvový džem

fotka Broskvový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Broskvový džem:

1,25 kg zralých broskví  | 500 g želírovacího cukru  | 2 svazky čerstvé máty

Postup přípravy receptu Broskvový džem:

Broskve dáme do velké mísy a přelijeme vařící vodou. Necháme stát 1 min. a prudce ochladíme ve studené vodě a oloupeme. Pak broskve rozkrojíme na plátky, vyjmeme pecky. Čtvrtinu drobně pokrájíme, zbytek rozmixujeme.

Pyré smícháme s želírovacím cukrem a v kastrolu za stálého míchání vaříme 3 min. Poté mátu opláchneme pod studenou vodou a osušíme papírovým ubrouskem. Lístečky nakrájíme na úzké nudličky.

Kastrol sejmeme z ohně. Posekanou mátu a kousky ovoce vmícháme do broskvového pyré. Horký džem naplníme do sklenic a uzavřeme kovovými nebo šroubovacími víčky. Obrátíme dnem vzhůru nebo sterilujeme.




Fotky receptu Broskvový džem:

Broskvový džem
Broskvový džem
Broskvový džem
Fotky vložil: Ježíšek,meluzína,alenab 
Hodnocení receptu Broskvový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !