Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.04. 2025
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskvový koláč s pudinkovým krémem

fotka Broskvový koláč s pudinkovým krémem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Broskvový koláč s pudinkovým krémem:

3-4 lžíce marmeláda  | 1 balení broskvový kompot  | 4 lžíce máslo  | 1/2 l mléko  | 3 lžíce cukr moučka  | 2 balení vanilkový pudink  | 520 ml voda  | 300 ml šťáva z kompotu  | 120 ml olej  | 4 vejce  | 1 prášek do pečiva  | 200 g cukr krupice  | 300 g polohrubá mouka

Postup přípravy receptu Broskvový koláč s pudinkovým krémem:

Nejprve si uvaříme podle návodu pudink z jednoho sáčku s vanilkovou příchutí, ale bez přidání cukru. Necháme ho dobře vychladnout. Během chladnutí jej občas promícháme, aby nevznikl škraloup. Těsto připravíme tak, že celá vejce ušleháme do pěny, pak pomalu přikapáváme olej a vlažnou vodu. Zmírníme otáčky šlehače a přidáváme cukr, nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na hlubší plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 145 °C asi 40 minut. Připravíme si krém. Našleháme si dobře máslo s cukrem, asi 2 minuty elektrickým šlehačem, pak přidáváme po lžících dobře vychladlý pudink. Upečené a vychladlé těsto potřeme marmeládou, na kterou pak rozetřeme připravený krém. Na vrstvu krému klademe okapané a pokrájené kompotované broskve. Nakonec si připravíme "želatinu" (viz. poleva) z balíčku pudinku s vanilkovou příchutí oslazeného cukrem a uvařeného se šťávou z kompotu, kterou doplníme maximálně do 750 ml vodou. Takto připravený čirý pudink po lžících naléváme na připravený dezert tak, aby broskve byly zcela pod touto pudinkovou želatinou. Broskvový moučník necháme vychladnout a zatuhnout.


Fotky receptu Broskvový koláč s pudinkovým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvový koláč s pudinkovým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !