Použité suroviny receptu Broskvový koláč z listového těsta:
1 ks listové těsto
| 1 ks konzerva broskví
| 200 g jemného tvarohu
| 150 g zakysané smetany
| 60 g cukru
| 2 ks vejce
Postup přípravy receptu Broskvový koláč z listového těsta:
Z listového těsta vyválíme placku a vložíme do koláčové formy o průměru cca 30 cm. Forma musí být vyložená pečícím papírem nebo vymazaná tukem. Placka by měla být asi 2 mm silná. Na těsto navršíme rovnoměrně konzervované broskve. Z tvarohu, zakysané smetany, cukru a vajec připravíme krém, který na broskve rovnoměrně nalijeme. Pečeme v troubě na 170 °C asi 35-40 minut (v horkovzdušné 160°C).
Fotky receptu Broskvový koláč z listového těsta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!