Použité suroviny receptu Bruselské řezy s vaječným koňakem:
ze 6 vajec Piškot
| 1/2 l mléka
| 17,5 dkg cukru
| 3 ks vanilkové pudinky
| 1/2 lahve vaječného koňaku
| 1 ks máslo
| trochu rybízové marmelády
| 2 ks smetany ke šlehání
| dle chuti ovoce (mandarinka)
Postup přípravy receptu Bruselské řezy s vaječným koňakem:
Upečeme piškot z 6 vajec. Krém: Uvaříme kaši z mléka, cukru a pudinků. Do horké kaše vmícháme vaječný koňak a necháme vychladnout. Smícháme s máslem. Piškot potřeme rybízovou marmeládou (ale nemusíme), krémem, na krém natřeme ušlehanou šlehačku. Nakrájíme na obdélníčky, ozdobíme druhou šlehačkou a ovocem (mandarinka).
Fotky receptu Bruselské řezy s vaječným koňakem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!