Vložil: | Natural |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
![4.6/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Bublanina - malinko pracnější, ale dobrá:
5 vajec
| 20 dkg cukru moučka (rozdělit na poloviny)
| 23 dkg hladké mouky
| 5 lžic horké vody
| 1 vanilkový cukr
| dle chuti: ovoce
Postup přípravy receptu Bublanina - malinko pracnější, ale dobrá:
Oddělíme žloutky od bílků, vždy do mísy - obojí se bude šlehat. Šleháme žloutky, přidáme 10 dkg cukru moučka, za stálého šlehání přidáváme postupně vodu a ušleháme dohusta. Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme druhou polovinu cukru moučka + vanilkový cukr, opět pěkně dohusta. Sníh vmícháváme postupně na střídačku s prosátou moukou do žloutkové hmoty. Umícháme krásné hladké husté těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a poklademe ovocem.
Fotky receptu Bublanina - malinko pracnější, ale dobrá:
Fotky vložil: jirajanka,Natural