Těsto:
| 2 hrnky polohrubé mouky
| 1 hrnek mléka
| 1 hrnek cukru krupice
| 1/2 hrnku rostlinného oleje
| 2 celá vejce
| 1 vanilkový cukr
| 1 prášek do pečiva
| dle potřeby: olej na vymazání a strouhanka nebo hrubá mouka na vysypání plechu
| Poleva:
| dle potřeby: cukr a voda
Postup přípravy receptu Buchta s broskvemi:
Z uvedených přísad umícháme těsto a dáme péct. Když je buchta upečená, naskládáme na ní broskve (půlky, plátky záleží na vás) a připravíme si polevu. Šťávu z broskví dolejeme vodou tak, aby celkové množství bylo 0,5 l. V takto připravené směsi připravíme dle návodu puding, který za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Tuto směs nalijeme na broskvemi ozdobenou buchtu a necháme ztuhnout.
Fotky receptu Buchta s broskvemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!