Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buchta s hruškami a ananasovou příchutí

fotka Buchta s hruškami a ananasovou příchutí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Buchta s hruškami a ananasovou příchutí:

těsto  | 150 g celozrnné mouky  | 100 g másla  | 150 g hnědého cukru  | 150 g polohr. mouky  | 1 prdop  | 2 Activie ananasové  | 2 vejce  | náplň  | 4 hrušky  | 1 lžička kyseliny citr.  | 1/2 l vody

Postup přípravy receptu Buchta s hruškami a ananasovou příchutí:

Oloupané hrušky nakrájíme na plátky. Ponoříme je do 500 ml vody smíchanou s 1 lžičkou kyseliny citronové.
Prosátou mouku smícháme s práškem do pečiva. Máslo rozpustíme. Cukr utřeme s vejci. Přilijeme oba dva ananasové jogurty a rozpuštěné máslo. Těsto důkladně promícháme.
Ananasové těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem. Těsto poklademe plátky hrušek a plech vložíme do předehřáté trouby na 180 °C. Pečeme asi 40 minut.
Zdobíme podle fantazie.


Fotky receptu Buchta s hruškami a ananasovou příchutí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buchta s hruškami a ananasovou příchutí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !