Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buchta s podmáslím z domácí pekárny

fotka Buchta s podmáslím z domácí pekárny
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Buchta s podmáslím z domácí pekárny:

250 ml podmáslí  | 130 g cukru  | 1 vajíčko  | 4 lžíce oleje  | 1 nastrouhané jablko  | 90 g hladké mouky  | 120 g polohrubé mouky  | 1 malá zarovnaná lžička jedlé sody  | 1 lžíci mletých ořechů  | 1 lžíci kakaa

Postup přípravy receptu Buchta s podmáslím z domácí pekárny:

Do misky dáme podmáslí, vajíčko, cukr, olej a nastrouhané jablko, zamícháme a přimícháme ostatní sypké suroviny. Dáme do domácí pekárny bez háků a dáme program BAKE (pečení) a čas nastavíme na 60 minut.


Fotky receptu Buchta s podmáslím z domácí pekárny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buchta s podmáslím z domácí pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles