Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

fotka Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou:

5 ks Žloutky  | 25 dkg Cukru moučka  | 1 dcl Oleje  | 1 dcl Teplé vody  | 25 dkg Hladké mouky  | 1 ks Prášek do pečiva  | 5 ks Sníh z bílků

Postup přípravy receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou:

Uděláme těsto a 2/3 těsta nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Do zbylého těsta přidáme kakaao a nalijeme na světlé těsto na plech. Dáme péct. Na horký piškot nalijeme pudink uvařený z 3/4 litru mléka, 2 pudinků a cukru. A na horký pudink dáme 3 zakysané smetany smíchané s 3 lžícemi cukru moučka. Nakonec zasypeme grankem.


Fotky receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou:

Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Fotky vložil: hlouskova,alenab 
Hodnocení receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že dát na horký puding zakysanou smetanu, není zrovna nejlepší nápad. Nebylo by lepší počkat, až puding vychladne???
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles