Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůčková sekaná

fotka Bůčková sekaná
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 115 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bůčková sekaná:

750 g umletého bůčku  | 1 velká cibule  | 1/2 hrnku solamylu  | 1 hrnek mléka  |  sůl  |  pepř  | 6 natvrdo uvařených vajec  |  olej na potření alobalu

Postup přípravy receptu Bůčková sekaná:

Bůček smícháme s najemno nakrájenou cibulí, solamylem, mlékem, solí a pepřem. Rukolu dobře propracujeme a necháme v chladu do druhého dne odležet. Na plech položíme alobal a potřeme jej olejem. Na alobal rozprostřeme obdélník propracované bůčkové směsi, doprostřed rozložíme vejce a maso přes ně přehneme tak, aby vznikla celistvá šiška. Šišku pevně zabalíme do alobalu a pečeme podle velikosti asi hodinu. Před dopečením alobal rozevřeme, aby sekaná zrůžověla.


Fotky receptu Bůčková sekaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčková sekaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !