Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.10. 2025
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buffalo kuřecí stehýnka

fotka Buffalo kuřecí stehýnka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Buffalo kuřecí stehýnka:

8 kuřecí stehýnka  | 3 lžíce rostlinný olej  | 3 lžíce tabasco  | 2 stroužky nadrobno nakrájený česnek

Postup přípravy receptu Buffalo kuřecí stehýnka:

Vyndáme grilovací plech z trouby, překryjeme alobalem a nejlépe, když ho posprejujeme rostlinným olejem proti připečení. Nastavíme troubu na grilování. Poskládáme stehýnka kůží nahoru do jedné vrstvy na grilovací plech.

Našleháme olej, Tabasco a česnek v malé misce do úplného promíchání a potřeme směsí stehýnka. Stehýnka grilujeme 10-15 cm od zdroje tepla po 10-12 minut, nebo prostě dozlatova. Potřeme ještě stehýnka našlehanou směsí, otočíme a potřeme i druhou stranu. Pečeme dalších 7-9 minut nebo dokud maso ztratí narůžovělou barvu a po propíchnutí masa vidličkou nevytéká šťáva.


Fotky receptu Buffalo kuřecí stehýnka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buffalo kuřecí stehýnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !