Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bujon s játrovými knedlíčky

fotka Bujon s játrovými knedlíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Bujon s játrovými knedlíčky:

2 housky  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce sekané petrželky  | 30 g strouhanky  | 120 g hovězích jater  | 1 špetka majoránky  | dle chuti: sůl a pepř  | 3/4 l vývaru  | 2 lžíce sekané pažitky

Postup přípravy receptu Bujon s játrovými knedlíčky:

Housky namočíme do studené vody. Po 10 minutách je vymačkáme a rozdrobíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Máslo rozpustíme, cibuli a petrželku na něm 2 minuty rychle opečeme. Odstavíme z plotýnky a smícháme se strouhankou. Z jater odstraníme bílé části, na prkénku je jemně rozsekáme, přidáme housky a cibulovou směs a zpracujeme játrovou hmotu. Dochutíme majoránkou, solí a pepřem, vlhkýma rukama utvoříme knedlíčky asi 3 cm velké. Ve vroucí slané vodě je uvaříme částečně přikryté pokličkou. Vývar zahřejeme, dochutíme a vložíme knedlíčky. Podáváme posypaný pažitkou.


Fotky receptu Bujon s játrovými knedlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bujon s játrovými knedlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !