Použité suroviny receptu Bulgur s kuřecími kousky a zeleninou:
300 g kuřecích prsních řízků
| olej
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| ½ lžičky kari koření
| 150 g pšeničného bulguru
| 400 ml zeleninového vývaru
| 400 g sterilovaných krájených rajčat
| 100 g mraženého hrášku
| Solčanka
Postup přípravy receptu Bulgur s kuřecími kousky a zeleninou:
Nejprve si připravíme bulgur podle návodu na obalu.
Na oleji osmahneme na malé kousky nakrájené kuřecí maso. Přidáme jemně pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, kari koření, rajčata, hrášek a vše zalijeme zeleninovým vývarem. Ochutíme Solčankou a pod pokličkou vše vaříme 20 minut. Nakonec vmícháme hotový bulgur, chvilku prohřejeme a můžeme podávat.
Fotky receptu Bulgur s kuřecími kousky a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!