Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burlacká ucha

fotka Burlacká ucha
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Burlacká ucha:

okoun ,candát  |  sůl  |  brambory  |  cibule  |  pepř celý  |  bobkový list  |  máslo  |  petrželka

Postup přípravy receptu Burlacká ucha:

Vykuchaného okouna se šupinami dáme vařit. Vývar scedíme. Maso i s kůží vyhodíme. Pak přidáme nakrájené brambory na kostičky a cibuli na kolečka a vaříme 5 min. Dále přidáme kousky masa z candáta, pepř, bobkový list a vaříme ještě 12 min. Pěnu při vaření odbíráme. Hotovou polévku sypeme petrželkou.


Fotky receptu Burlacká ucha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burlacká ucha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles