Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buřtšpíz

fotka Buřtšpíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 50

Použité suroviny receptu Buřtšpíz:

6 ks kabanosů nebo špekáčků  | 1 ks cuketa  | balení cherry rajčátek  | 2 ks cibule  | balení menších žampionů  | 2 ks celozrnné rohlíky  | trochu oleje  | špetka grilovacího koření

Postup přípravy receptu Buřtšpíz:

Množství přizpůsobíme tomu, co máme rádi, a množství strávníků.
Všechno nakrájíme na kolečka, žampiony na čtvrtiny a střídavě napichujeme na špízovou jehlu. Potřeme olejem s grilovacím kořením a necháme asi hodinu odležet. Grilujeme zabalené v alobalu (na posledních 3–5 minut můžeme alobal odstranit) asi 20 minut. Nezapomeneme často obracet.
Jako přílohu servírujte hodně zeleniny s nějakým skvělým dipem!


Fotky receptu Buřtšpíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buřtšpíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles