Postup přípravy receptu Buřty na pivu, jak je dělá šéfová Jamajky:
Recept mojí maminky – šéfový z Jamajky. Takže vezmem 8 buřtů. Každý buřt dvakrát podélně nakrojíme. Do „kapsiček“ vzniklých nakrojením dáme kolečka cibule (dále nepovinně feferonku, nebo kousek olivy, kyselou okurku nebo poteřm buřta z vnitřní strany česnekem). Pěkně je napěchujem do nějakýho menšího pekáčku. Buřtíky by měly být napěchovaný, aby se nám při následném pečení nerozevřely a nevypadly z nich dobroty. Cibulí nešetříme, můžeme ji ještě poházet navrch. Potom buřtíky v pekáčku zalejeme směsí černýho piva a kečupu. Směs mícháme v poměru 1:1. Na osm buřtů je potřeba asi půllitr směsi. Opět nepovinně lze směs vylepšit ještě nějakou pikantni omáčkou typu Pimento Sauce nebo buřty dát na osmaženou cibulku. Zalité buřty dáme péct do trouby, pečem asi 20 minut. Jídlo je hotové, když jsou buřtíky prohřáté a rozevírají se. Tip pro líné: Buřty není třeba rozkrajovat podélně a plnit, stačí je prostě nakrájet a všechny ingredience naházet k nim do pekáčku, pak zalít a péct.